Hoofdsponsor Anastasius

Restaurant Anastasius Garderen

In de spotlights: Hoofdsponsor Restaurant Anastasius

Aankomend weekend is het dan eindelijke zover: Garderen Slaat Door! Het grootse straatevenement van de Veluwe, dat mede mogelijk wordt gemaakt door onze hoofdsponsor: Restaurant Anastasius.

Al decennialang is het statige oud-hotel Anastasius een van de blikvangers in ons prachtige, groene dorp. Het is een pand met een rijke historie en een plek met een sterke sociale binding. En sinds een aantal jaar kan men hier ook bourgondisch genieten.

“Het is belangrijk dat mensen iets hebben wat hun met elkaar verbindt. Dat hebben we zeker in de tijd van de pandemie wel gemerkt”, aldus Siebe ten Hulscher. “Het heeft een aantal jaar geduurd, maar hoe mooi is het dat we nu weer iets met elkaar kunnen vieren en ons dorp aan Nederland mogen laten zien? Wij als Anastasius willen daar dan ook graag een bijdrage aan leveren.”

Voor de buitenwereld mag Garderen dan met name bekend zijn door het jaarlijkse zandsculpturen festijn, maar dat is natuurlijk niet het enige wat ons prachtige dorp te bieden heeft. “De natuur is hier prachtig”, aldus Wouter Samplonius, gastheer van het restaurant in Garderen. “Bij mooi weer is het hier met een kop koffie of een lekker fris drankje op ons terras heerlijk toeven. Maar ook een High Wine of High Beer behoort tot de mogelijkheden. En wat dacht je van een heerlijke picknick midden in het groen? Wij zorgen voor een mooi kleed en een mand vol overheerlijke lekkernijen.”

“Gastvrijheid staat voor ons op één”, haakt Hulscher in. “Uiteraard gaat dit hand in hand met heerlijke gerechten en dranken. Verder zijn er in en rond Garderen diverse fiets- en wandelroutes uitgestippeld en is onze locatie perfect als start- en eindpunt van uw route. Hopelijk is Garderen Slaat Door een evenement wat dit schitterende dorp verder op de kaart zet.”

Restaurant Anastasius
Speulderweg 38 – 40
3886 LB Garderen

W: www.anastasius.nl
T: 0577 46 12 63